Kettinge Motionscenter

Massage

 

stens_billeder_korrigeret.JPG

  

Vores instruktør Steen Hansen (morfar) har gennemført en uddannelse som eksamineret Sportsterapeut. 

Massagen er nærmest uovertruffen til behandling af muskulære lidelser i bevægelsesapparatet,,spændingshovedpine, øm og træt lændemuskulatur o. lign.

Massage giver desuden velvære og forebygger bl.a. stress ved regelmæssige behandlinger. 

Steen tilbyder følgende massage:  

Skuldre, nakke og ryg

Ben bagside og forside.

Eller en helkropsmassage 

Massagen foregår i Motionscentrets lokaler. 

Alle medlemmer af Kettinge Motionscenter får 25 kr. rabat på massage hos

 

STEEN ”morfars” Sportsmassage  

Eksamineret Sportsterapeut

 

Har det din interesse kontakt Steen med SMS på tlf. 28 15 93 97

eller mail som er:  steenmorfar@live.dk

 

I_love_hjerte.png

Sportsmassage er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor sportsmassøren, primært med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv osv. Sportsmassage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. Fokuset i sportsmassage varierer selvfølgelig fra person til person, men et generelt formål med sports-massage er at skabe fornyet flow i muskulaturen. Endvidere kan massøren benytte sig af tværgående massage (massage på tværs af muskelfibrenes retning), hvilket har en afbalancerende og afslappende effekt på vævet. Mennesker med spastisk lammelse har stor gevinst ved tværgående massage da deres muskler netop er meget stramme. Det samme gælder hvis du har fået en fiberskade. Løsner massøren vævet op med massage omkring det skadede område, vil det reducere smerten da der er mindre stress og anspændthed.

Når massøren giver en grundig dybdegående sportsmassage hjælper han kroppen med udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod. Det kan være meget nyttigt for personer der træner hårdt, eller for mennesker med meget monotont arbejde. Bliver musklerne brugt men med for lav ilttilførsel ift. behovet opstår der mælkesyreophobninger. Disse kan massøren hjælpe musklerne af med. Sidder man længe i samme stilling fx Foran skærmen og spænder, har musklerne ikke den pumpeeffekt der skal til for at komme af med det gamle blod og affaldsstoffer, så der vil man opleve at affaldsstoffer hober sig op, giver myoser og efterfølgende spændinger.